Over mij

 

Mijn naam is Ad de Veld en ik houd van afwisseling. Ondanks mijn 51 lentes ben ik nog steeds de wereld aan het  ontdekken. Ik ben niet van de hokjes. Ik ontwerp tuinen, ik doe iets in het onderwijs en ben sinds 2 jaar een enthousiast filmmaker.

 

Het boeiende van het maken van films is het componeren en creëren van een verhaal met beeld en geluid. Mijn eerste wat grotere film heb ik recent afgerond. Het is een film geworden over de Molen de Adriaan in Haarlem. Op het eerste gezicht een niet al te spannend onderwerp, maar juist van een dergelijk onderwerp een boeiende film maken, was een mooie uitdaging. En.. al zeg ik het zelf... en gelukkig ook anderen :-), het is een mooie film geworden die momenteel volle zalen trekt in de molen de Adriaan zelf :-). Check de film in mijn portfolio en oordeel zelf.

 

Sinds een paar maanden maak ik filmportretten van ondernemers. Hierin vertellen zij met passie over wat zij doen en waarom zij dat doen. Deze filmpjes zijn bedoelt voor op de website en/of sociale media, zodat klanten kunnen zien én voelen met wie ze in zee gaan. Kijk hieronder naar één van mijn recente filmportretten.

 

Wil jij zo'n filmpje? Ik kom graag koffie drinken om te kijken wat voor moois we kunnen maken.