Eva Drager over het werken met Ad:

 

Ik ben echt SUPER blij met het filmpje dat Ad van me gemaakt heeft! Het is Ad gelukt me precies zo te portretteren als ik ben en dat extraatje over te brengen dat met een tekst alleen niet lukt.
Ik vond het best spannend om gefilmd te worden maar Ad was heel relaxed en zorgde ervoor dat ik me door het opname proces heen steeds meer ontspannen ging voelen. Hij vroeg net zolang door, totdat hij de kern van wat ik wilde zeggen te pakken had. Daardoor is het uiteindelijk gelukt om een heel natuurlijk en authentiek resultaat te krijgen.
Ik ga ontzettend trots zijn om met dit filmpje te adverteren!

Inger van der Werf over het werken met Ad:

 

'Ik vind het verschrikkelijk als er een camera op me gericht staat en ik wat moet zeggen. Paniek in mijn ogen! Vandaar dat ik nog altijd geen promotiefilmpje op mijn website had. Maar het is Ad gelukt om me ontspannen voor de camera te krijgen. Dat is echt zijn verdienste. Ad is geduldig, heeft humor en een ontspannen uitstraling. En hij laat je alles rustig 4x overdoen zonder je het gevoel te geven dat je iets verkeerd doet, zodat hij daarna de beste shots eruit kan pikken. Hij heeft er een heel leuk filmpje van gemaakt.

Bedankt Ad! Ik ben er superblij mee!'